Прийом до ліцею

priyom2024


             Форма для реєстрації майбутнього першокласника    


Прийом в 2-6 класи ліцею №86 «Консул» на 2024/2025 навчальний рік


 5

«Впевнений старт»


Про прийом дітей до перших класів гімназії «Консул» № 86 Печерського району м.Києва у 2024 році (Наказ № 27 від 26.02.2024)


Ліцей №86 «Консул» з 25.03.2024р. оголошує набір до 1 класів.

Початкова школа ліцею вже 4 роки працює за програмою НУШ і відзначається тим, що:

- з маленькими учнями працюють досвідчені професіонали-вчителі, які в роботі з учнями активно впроваджуються різноманітні інноваційні підходи, вміють вчити та знають як спілкуватися з дитячим колективом;

-  освітній процес здійснюється в партнерстві з батьками на основі довіри та взаєморозуміння;

- діти відчувають себе щасливими та захопленими у процесі навчання. Вони хочуть йти до школи, тому що шкільний день учня наповнений активною діяльністю, здобуванням знань через гру, дослідженнями, експериментами, відкриттями, предметною інтеграцією.

Щодо іноземних мов у ліцеї – це не лише шкільний предмет, який вивчається, а й засіб пізнання світу для учня. З англійською мовою діти «знайомляться» вже з першого дня навчання. Першачки вчаться вітатися, розповідати про себе, спілкуватися англійською.  Учні також мають можливість із 2 класу вивчати польську мову як мову національних меншин. Працює гурток китайської мови. Завдяки індивідуальній, парній, груповій роботі, ігровим методикам у ліцеї створюється безліч можливостей щоденного використання іноземних мов. Працюючи в команді, учителі іноземних мов та початкових класів проводять з учнями тематичні дні, інтегровані уроки, проєктні заходи, які сприяють пізнанню світу, комунікації з ним, розвитку емоційного інтелекту. Так зростає життєвий досвід дітей та покращуються навички володіння іноземною мовою.

На середньому і старшому етапі навчання учні мають можливість вивчати другу іноземну мову за вибором: німецьку, іспанську або французьку. Також вчителі готують учнів до успішного складання міжнародних іспитів з англійської, до ЗНО.

Починаючи з 5 класу, у ліцеї впроваджені білінгвальні курси, де викладання ведеться українською та англійською мовами: основи здоров’я, мистецтво, технології. В старших класах додаються курси, що формують життєві компетентності старшокласників – ділова англійська мова та країнознавство. Ці курси викладаються виключно англійською.

Оволодіваючи предметними знаннями й вміннями з гуманітарних та суспільних дисципліни (української мови, літератури, історії та ін.) учні ефективно застосовують їх на практиці для розв’язання різноманітних життєвих завдань. Ми спонукаємо учнів до творчої самостійної роботи, сприяємо розвитку патріотизму, громадянського розвитку школяра.

Викладання предметів математично-природничого циклу здійснюється фаховими, досвідченими викладачами, які завжди використовують наукові підходи до вивчення математики, хімії, фізики, біології. Широко впроваджуємо в освітній процес сучасні підходи, зокрема STREAM.

 

Документи, необхідні для зарахування дитини до 1 класу ліцею:

-         заява;

-         копія свідоцтва про народження;

-         медична довідка за формою №086.

Першочергово зараховуються діти, місце проживання яких на території обслуговування закладу освіти підтверджене, а також діти, які є рідними братами/сестрами учнів ліцею.

Батьків, які зацікавлені у вступі дитини до 1 класу ліцею, просимо заповнити форму для реєстрації ( перейдіть за посиланням, що розміщене на початку сторінки). 


Заява про вступ до 1 класу

 Порядок зарахування учнів до перевідних класів ліцею №86 «Консул»


   Триває набір учнів у 2-6 класи! 

У нашому ліцеї створені всі умови для отримання повної загальної середньої освіти в новій українській школі:

  •  у нас працюють досвідчені професіонали-вчителі, які активно застосовують інноваційні підходи;
  • освітній процес здійснюється в партнерстві з батьками на основі довіри та взаєморозуміння;
  • діти відчувають себе щасливими та захопленими у процесі навчання. Вони хочуть йти до школи, тому що шкільний день учня наповнений активною діяльністю, здобуванням знань через гру, дослідження, експерименти, відкриття;
  • з 1 класу учні поглиблено вивчають англійську мову за автентичними підручниками, друга іноземна мова за вибором (німецька, іспанська, французька) додається згодом.

     Академічна бездоганність, інноваційні технології, креативні підходи, взаємодія вчителів, учнів, батьків творять освітній простір, де панує культ знання, інтелектуального та фізичного розвитку.

    Для попередньої реєстрації перейдіть за посиланням, що розміщено на початку сторінки.

 mikrorayon2024_1